Lemondási információk és feltételek

< Vissza a rendelés / lemondás oldalra

A rendelés lemondása

A szállítási szerződésre vonatkozó jogszabály alapján Ön a megrendelés leadásával kötelezettséget vállal a termék átvételére és ellenértéke megfizetésére. A megrendelt, de át nem vett vagy a lemondási időn túl lemondott rendelések esetén Ön köteles megtéríteni a lemondásból eredő veszteségeket. Természetesen jóhiszemű tévedés, vagy anyagi kárral nem járó rendelés-lemondás esetén a fentieket nem érvényesítjük.

Az esetleges rendelés lemondást a rendelés elküldésétől számított 24 órán belül áll módunkban elfogadni.

A már visszaigazolt különleges méretű, gyártásra leadott megrendelések késve történő lemondását nem áll módunkban elfogadni (kiszámlázásra kerül).

A megrendelés meghiúsult kiszállítás utáni visszamondása esetén a rendelés lemondásból eredő veszteségeken felül egy kiszállítási díjat is kiszámlázunk.

A szállítási címre való leegyeztetett időpontban történő kiszálláskor amennyiben a megrendelő hibájából nem tudjuk átadni a megrendelt mennyiségű papírt, abban az esetben a következő kiszállításkor újabb kiszállítási díjat számítunk fel.

Amennyiben megrendelését szeretné lemondani kérjük a rendelés szerint  töltse ki a rendelés / lemondás alatt található mezőket, úgy hogy az utolsó mezőbe a “rendelés lemondása” szöveget írja.