Rendelési információk

< Vissza a rendelés / lemondás oldalra

Vásárlási feltételek

A www.ho-papir.hu weboldal használatával az alábbi feltételeket Ön elfogadja, és magára nézve kötelezőnek fogadja el:

A szerződés létrejötte

Ön tudomásul veszi, hogy a www.ho-papir.hu weboldalon keresztül leadott megrendelést követően a TamaCris Kft. munkatársa által küldött visszaigazolással egy időben a megrendelt termék(ek)re adás-vételi illetve szállítási szerződés jön létre.

Szállítási feltételek

A weboldalon keresztül, vagy ajánlat alapján történő megrendeléskor a TamaCris Kft. (a raktárkészletéről) megrendelt árut a visszaigazolásban közölt határidőig (általában 1-2 nap) a terméket előzetesen egyeztetett szállítási és átvételi módnak megfelelően a Megrendelő címére eljuttatja és átadja.

A különleges méretű rendeléseket a gyártó felé továbbítjuk és a gyártást sikerességét követően (kb. 1,5-2 hét), erről értesítjük ügyfeleinket, majd időpont egyeztetés után a megadott címre eljuttatjuk.

A TamaCris Kft. a megrendelések teljesítésével egy időben minden szállításhoz kapcsolódóan számlát állít ki.

A rendelt termékekhez kapcsolódó felelősség Önre száll át, amikor a megrendelt termékeket átveszi.

Árak, fizetési módok és fizetés

A www.ho-papir.hu–n változó árak vannak feltüntetve, melyekre hivatkozva az ajánlati kötöttséget kizárjuk. Kizárólag személyre szóló érvényes árajánlatra, vagy érvényes megrendelésére küldött visszaigazolásában szereplő árak biztosítására vállalunk felelősséget.

A TamaCris Kft. bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja az oldalon lévő bármely tartalmat – ide értve az akciók tartalmát és az árakat is.

A www.ho-papir.hu-n a megrendelés vagy a telefonos egyeztetés pillanatában választható ki a szállítási mód, melynek költségeiről a weboldalon vagy telefonon tájékozódhat. Amennyiben megrendelését ajánlatra hivatkozva kívánja megadni, az ajánlatban feltüntetett ajánlati és szállítási feltételek valamint árak az irányadóak.

A TamaCris Kft. fenntartja a jogot, hogy az eredetileg kért fizetési módtól eltérő megoldáshoz kösse a rendelés elfogadását és teljesítését.

Fizetési módok:

- készpénz: a termék átadásával egy időben történik a fizetés.

- előutalás (fizetés a kiállított számlára hivakozva): különösen nagy értékű beszerzések, vagy specális rendelés esetén a TamaCris Kft. fenntartja a jogot, hogy a rendelés részéről vagy egészéről előlegbekérő levelet állítson ki. A megrendelés csak a pénzügyi teljesítés után tekintjük elfogadottnak. Az áru átvételekor az előre fizetett összeg a számla végösszegéből jóváírásra kerül.

- utánvét: amennyiben Ön postai úton kéri a szállítást, a termék kézbesítésekor a postásnak készpénzben egyenlíti ki a megrendelt áru ellenértékét.  Kollégáink minden esetben előre jelzik a posta várható érkezésének napját és a pontos összeget.

- utólagos utalás: utólagos utalást kizárólag rendszeresen visszatérő, szerződött partnereinknek áll módunkban biztosítani.

A jótállás (garancia), szavatosság

A TamaCris Kft. vállalja a kiadott termékek megfelelő és kitűnő minőségét.